ofnatyul.girlz.co.il
:היום בטיפו
טיפו זון
הפוך את טיפו לדף הבית !דרגו את האתר !הוסף את האתר למעודפים שלי שלח הודעה למנהל האתר !התקשר לבעל האתר דרך טיפו-פון
אין לך הודעות חדשות
 שלום אורח, אם אתה כבר רשום בטיפו לחץ כאן
  
  
 
          
  אופנת יול~לין
הכל לבנות.. כל מה שתרצו כאן =]

מנהל אתר:   יול ולין : p
 
 
קישורים גלריה באנרים פורום חדשות אופנה : P דף הבית
 
     
   
 

img258/1444/11093782lj1.png

היוש' בננננות....נכון שלפעמיים שההורים אומרים שאנחנו צריכים כבר לדעת לנקות...לבשל וכו כוכו...

אז תעשו להם הפתעה ותכינו משו' מתוק מהמתכונים שרשומים כאן :)

 

מעדן שוקולד בשלושה צבעים

 

 

החומרים:

100 גר' שוקולד לבן

100 גר' שוקולד חלב

100 גר' שוקולד מריר

1/4 כוס מים

1 כף ג'לטין

5 חלמוני ביצים

1/4 כוס סוכר

1 כוס - חציה שמנת מתוקה וחציה חלב

3/4 1 שקיות שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את הג'לטין במים, בוחשים ומניחים לעמוד כ-10 דקות.

  2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבלת עיסה צהבהבה מוצקה למדי (כ-5 דקות).

  3. מרתיחים את החצי כוס שמנת וחצי כוס חלב .

  4. מוסיפים את השמנת המחוממת לעיסת החלמונים ומערבבים היטב.

  5. מעבירים למחבת שטוחה, מוסיפים את הג'לטין ובוחשים על אש נמוכה עד שהעיסה מתקשה מעט ומעבר אצבע או כף עץ עליה, ישאיר מעין שקע שייעלם מייד.

  6. מחלקים את עיסת החלמונים והקצפת ל-3 חלקים שווים.

  7. לוקחים שלוש קערות ושמים בכל אחת שוקולד בצבע אחר.

  8. שופכים על כל שוקולד שליש מעיסת החלמונים ובוחשים היטב.

  9. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף מוצק. מחלקים את הקצף ל-3 ושמים אותו בקערות השוקולדים השונים.

  10. בוחשים היטב.

  11. משמנים מעט תבנית פיירקס בעומק של 5 ס"מ לפחות ובגודל של לא יותר מ-30 על 20 ס"מ.

  12. שופכים בתבנית את עיסת השוקולד המריר ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.

  13. מוציאים מהמקפיא את התבנית ושופכים מעל את השוקולד הלבן. מחזירים שוב למקפיא ל-15 דקות.

  14. מוציאים מהמקפיא את התבנית ושופכים מעל את שוקולד החלב. מחזירים שוב למקפיא ל-15 דקות.

  15. מעבירים מהמקפיא למקרר, מכסים את התבנית ושומרים בקירור.

אפשר להגיש כריבועי מוס, או להשתמש בתבנית עוגיות עגולה ולשלוף עיגולים מן התבנית.

 

 

מוס שוקולד עם קרם לימון ואגוזים

 

 

החומרים:

100 גרם ביסקוויטים "פתי בר"

100 גרם חמאה לא מלוחה

4 חבילות שוקולד מריר

4 כפות סוכר

2 כפות קוניאק

מיץ מלימון אחד

2 חלמונים

4 חלבונים

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 דף ג'לטין (או 5 גר' אבקת ג'לטין)

 

אופן ההכנה:

  1. מפוררים את הביסקויטים ומערבבים את החמאה שהותכה קלות.

  2. מגררים חבילת שוקולד אחת במגררת  ומערבבים עם הביסקויטים

  3. משמנים בחמאה תבנית אפיה עגולה בקוטר של 25 ס"מ.

  4. מרפדים את תחתית התבנית בתערובת הביסקויטים.

  5. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות בחום של 180 מעלות.

  6. ממיסים את שאר השוקולד המריר. מוסיפים קוניאק, -2 חלמוני ביצה ו-1/3 מיכל שמנת מתוקה בוחשים היטב.

  7. מקציפים את החלבונים ומקפלים העדינות לתוך עיסת השוקולד.

  8. שופכים חצי מכמות העיסה על הביסקויטים בתבנית ומכניסים למקפיא ל-20 דקות.

  9. מקציפים מיכל אחד שמנת מתוקה עם 4 כפות סוכר.

  10. כאשר הקצף מוכן מוסיפים לתוכו בעדינות את מיץ הלימון ובוחשים בזהירות כדי שלא לשבור את הקצף.

  11. ממיסים את הג'לטין במעט מים קרים ומוסיפים לתערובת הקצף והלימונים.

  12. מוציאים מהמקפיא את התבנית ושופכים מעל שכבת קצפת.

  13. מניחים שוב במקפיא עד שמתקשה. מוציאים ושופכים מעל את שכבת השוקולד והחלמונים הנוספת.

  14. מכניסים למקרר למשך שעה לפחות.

  15. מוציאים, חותכים לקוביות בגודל של 5 על 5 ס"מ ומגישים עם שני ביסקויטים ורוטב יין.

 

 

טארט קרמל ושוקולד

 

החומרים:

עבור הבצק:

150 גרם קמח  לבן

100 גרם חמאה לא מלוחה

50 גרם סוכר

1/2 כוס אגוזי מקדמיה מרוסקים עבה

1 חלמון ביצה

מילוי קרמל:

60 גר' חמאה ללא מלח

400 גרם חלב ממותק משומר

1 כף סירופ קרמל או מייפל

2 כפות שמנת מתוקה

ציפוי שוקולד:

80 גר' חמאה ללא מלח

1/2 כוס אבקת סוכר

75 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות קטנות

1 ביצה טרופה

1/4 כוס קמח לבן

1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמח, הסוכר, חלמון הביצה, האגוזים והחמאה חתוכה לקוביות קטנות, ומערבבים בידיים עד שהחמאה נמסה לגמרי ונוצר בצק חלק.

  2. מניחים את הבצק בתבנית מסולסלת (בקוטר של 25 ס"מ) - תבנית אפיה לטארט.

  3. מחוררים את הבצק במזלג ומניחים בצד ל-30 דקות.

  4. מכסים את הבצק בנייר אפייה וממלאים את נייר באורז או בשעועית.

  5. מקפלים את שולי נייר האפייה מתחת לתבנית ואופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות.

  6. מסירים את נייר האפייה והשעועית מחליפים אותם בנייר אלומיניום משומן קלות.

  7. אופים 8 דקות נוספות עד שהבצק מזהיב .

  8. מניחים בצד להתקרר.

מילוי קרמל:

  1. שמים את כל חומרי המילוי במחבת  או בסיר קטן.

  2. מבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות.  עד שהקרמל מתחיל להזהיב.

  3. שופכים את הקרמל על הבצק האפוי ומפזרים בשכבה בעובי אחיד.

ציפוי שוקולד:

  1. ממיסים את החמאה במחבת קטנה.

  2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים על האש מבלי להביא לרתיחה, עד שהסוכר נמס.

  3. מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.

  4. מוסיפים את הביצה, הקמח והקקאו, בוחשים על האש. מורידים ומניחים להתקרר.

  5. שופכים את ציפוי השוקולד על הקרמל, מפזרים מעל אבקת סובר ושומרים במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה.

 

טארטים מפירות העונה


החומרים:

בצק פריך

פירות העונה, בצבעים שונים כמו קיווי, תפוזים ותות שדה, למשל.

1 שקית אבקת ג'לטין

או

שקית ג'לי בזק בצבע בהיר

 

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הבצק בתבניות קטנות ואופים בתנור עד להשחמה חלקית.
    מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
    3מוציאים את הטארטים מן התבניות ומניחים בכל אחד פרוסות תות שדה, וירקות אחרים, בצורה הכי אסתטית שאפשר.
    4
    מכינים ג'לי או אבקת ג'לטין מהולה בסירופ פירות ומניחים בצד עד שהג'לי מתחיל להתקשות.

  2. מצפים את הטארטים בג'לי ומניחים במקרר לשעה לפחות.

 

החשוב ביותר בטארטים האלה הוא צורתם האסתטית.

 

הבצק הפריך:

החומרים:

500 גר' קמח רגיל.

150 גר' סוכר.

חבילה וחצי (300 גר') חמאה,קרה וחתוכה לחתיכות קטנות.

3 חלמונים

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח ומוסיפים את קוביות החמאה.

  2.  לשים עד שמתקבל בצק פירורים.

  3. מוסיפים לב צק את החלמונים ולשים עד שהבצק אחיד.

זופה אינגלזה

החומרים:

1 חבילה בישקוטים

2 כוסות חלב

4 חלמונים

1/2 כוס סוכר

1 כף קמח

1 כפית קליפת לימון

1 כפית תמצית וניל

רום או שרי ברנדי

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס דובדבנים משומרים ללא גלעינים

1/2 חבילה שוקולד מריר.

 

אופן ההכנה:

1.       מחממים את החלב בסיר עד שהוא מתחיל לבעבע בשולי הסיר.

2.       מקציפים בקערה את החלמונים והסוכר עד לקבלת קצף קרמי.

3.       מוסיפים את הקמח וממשיכים לטרוף עד לקבלת עיסה חלקה.

4.       שופכים את הקצף אט אט לתוך החלב החם ובוחשים בכף עץ.

5.       מוסיפים פנימה את קליפת הלימון. מחזירים את הסיר אל האש ובוחשים על אש קטנה עד שהתערובת מתחילה להתקשות.

6.       מסדרים בקערה שכבת בישקוטים. מפזרים עליה מעט רום או ברנדי ומכסים ב-1/3 מכמות העיסה.

7.       מוסיפים שכבה נוספת של בישקוטים עם רום ועליה שליש נוסף מן העיסה.

8.       מפזרים מעל דובדבנים ומניחים שכבה נוספת של בישקוטים.

9.       ממיסים את השוקולד במיקרו, מוסיפים לשארית העיסה ומפזרים מעל הבישקוטים.

10.    מקציפים את השמנת ומזליפים "פרחי" קצפת על העוגה.

11.    מניחים במקרר לשעתיים לפחות ומגישים קר.

 

 

גביעי שוקולד במילוי גלידה, מחית רוברב ותות שדה

החומרים:

1/2 ק"ג רוברב, מקולף וחתוך לחתיכות באורך של כ-1 ס"מ.

1/2 כוס סוכר

1 כפית מים

2 כפיות קורנפלור

 

כמה תותי שדה פרוסים לטבעות.

גביעי שוקולד או גביעי טארט מבצק פריך

כמה בישקוטים לקישוט

 

אופן ההכנה:   

1. במחבת עבה שמים את כל חומרי המחית ומביאים לרתיחה, תוך כדי בחישה מעת לעת, עד שהרוברב מתרכך.

2. מקררים את התערובת ומרסקים בבלנדר עד שנוצרת עיסה חלקה.

3. מעבירים את העיסה לקערה, מכסים  ומקררים.

4. רצוי להכין את המחית יומיים לפני ההגשה.

 

לפני שממשיכים מביאים את הרוברב לטמפרטורת החדר.

אופן ההגשה:

 

1. ממלאים את גביעי השוקולד בגלידת וניל.

2. שמים מעל כף אחת של מחית רוברב.

3. מקשטים מסביב בפרוסות תות שדה.

תוקעים במרכז חצי בישקוט ומגישים קר.

 

אפשר להשתמש במחית גם לטארטים, לעוגת מרנג או כמאכל בפני עצמו.

 

מעדן שוקולד לבן א-לה ג'אקומו

 

החומרים:

200 גר' שוקולד לבן

30 גר' סוכר

3 חלמוני ביצים

2 שקיות שמנת מתוקה (500 מ"ל)

2 דפי ג'לטין (או 10 גר' אבקת ג'לטין)

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את השוקולד הלבן בתוך סיר קטן, המונח בתוך סיר גדול יותר, מלא מים (בן מרי) ומניחים על האש. עד אשר השוקולד נמס.

  2. מכינים מהשמנת קצפת מוצקה ושומרים במקרר.

  3. מקציפים את החלמונים עם הסוכר ומוסיפים לתוכם את השוקולד המומס.

  4. מערבבים היטב לקבלת עיסה חלקה.

  5. מרככים את דפי הג'לטין במעט מים קרים וממיסים אותם במחבת. מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.

  6. מוסיפים את השמנת המוקצפת ו"מקפלים" אותה בעדינות מן התחתית כלפי מעלה. יש לבצע את הפעולה בעדינות כדי שלא "לשבור" את הקצפת.

  7. מעבירים לכלי הגשה ומכניסים למקרר לשעתיים עד שלוש.

 

 

פסטה שוקולד


 

החומרים:
250 גרם קמח מחיטת דורום (שהיא חיטה קשה במיוחד), או קמח לבן פשוט,
2 ביצים,
כף אחת שמן,
1 חבילה שוקולד מריר


א
ופן ההכנה:

  1. שמים במעבד מזון את קמח הדורום.

  2. ממיסים את השוקולד במיקרו

  3. מוסיפים לקמח את הביצים והשוקולד המומס.

  4. מוסיפים את שמן הזית.

  5. מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.

  6. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

  7. מרדדים את הבצק דק דק וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות. את רצועות הבצק החתוכות מניחים להתייבש על מגבת נקייה.

לרוטב:

חצי חבילה חמאה לא מלוחה,

50 גרם שומשום

4 כפות סוכר.

  1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את השומשום והסוכר ובוחשים על האש עד שכל הסוכר נמס.

  2. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומטגנים מעט .

  3. מגישים עם כף גדושה של גלידת וניל או קצפת מתוקה.
     

 

פנקוטה

החומרים:

1 ליטר שמנת מתוקה

14 גרם ג'לטין

כוס אחת סוכר

1/2 כוס מים

2 חבילות סוכר וניל

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את הג'לטין במעט שמנת.

  2. שמים בסיר את שאר השמנת, הג'לטין המומס וסוכר הווניל ומביאים לרתיחה. מורידים מן האש ומקררים מעט.

  3. שמים בסיר את הסוכר והמים ויוצרים קרמל. לדאוג שהקרמל יהיה דליל למדי.

  4. בצלוחיות הגשה שמים כף אחת של קרמל ושופכים מעל את השמנת המבושלת.

  5. מקררים במקרר עד שמתקשה.

  6. מוציאים מהמקרר, עם סכין משחררים מעט את הפנקוטה מדופנות הקעריות, והופכים כל קערית על צלוחית הגשה.

הכנת הקרמל:

רוטב קרמל

החומרים:

1 כוס סוכר

1/3 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את הסוכר במחבת עד שהוא משחים.

  2. מורידים מהאש.

  3. מוסיפים מים רותחים ובוחשים מעל האש עד שמתקבל נוזל סמיך מעט.

  4. מטפטפים כמה טיפות מהנוזל על משטח צונן, ממתינים ובודקים את רמת ההתקשות.

  5. אם הנוזל התקשה, מוסיפים מים ומנסים שוב.

  6. שומרים בכלי סגור.

 

פחזניות למילוי


החומרים:
75 גר` חמאה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת
1 כף סוכר
1 כוס קמח
קורט מלח
3-4 ביצים

 

אופן הכנה:

  1. מחממים בסיר את החמאה החלב, השמנת והסוכר, ומביאים לרתיחה.

  2. מערבבים את הקמח עם מעט מלח ומוסיפים לסיר עם החמאה והחלב, תוך ערבוב בלתי פוסק על אש בינונית.

  3. ממשיכים לערבב עד שהבצק נפרד מדופנות הסיר.

  4. מורידים מהאש ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.

  5. מעבירים לקערת מערבל מזון, במהירות בינונית, ומוסיפים את הביצים, בכל פעם, רק ביצה אחת.

  6. כאשר העיסה רכה, אך סמיכה למדי, מעבירים לשקית זילוף עם פיה רחבה, ויוצרים בתבנית אפייה משומנת מעין עיגולים, לא גדולים במיוחד. יש להקפיד על מרווח של לפחות 5 ס"מ בין העיגולים.

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-10 דקות עד רבע שעה.

  8. מנמיכים את החום ואופים עוד כמה דקות. מקפידים שהפחזניות לא יישרפו ולא יהיו כהות מדי.

 

עוגיות חמאה

החומרים:

500 גר' קמח

250 גר' סוכר

250 גר' חמאה

מעט מלח

1/4 כוס חלב

3 חלמונים

2 כפיות קקאו לעוגיות חומות.

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה.

  2. מערבבים בקערה את הקמח והסוכר.

  3. מוסיפים את החלמונים, החמאה ושאר החומרים.

  4. לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך.

  5. משטחים עלה ויוצרים עוגיות בתבנית או משתמשים במכשיר מיוחד לעוגיות.

  6. אופים את העוגיות בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות.

בראוניזבראוניז

400 ג' שוקולד מריר
400 ג' שוקולד חלב
400 ג' שוקולד לבן
200 ג' קמח
200 ג' חמאה
200 ג' סוכר חום כהה
200 ג' אגוזי מלך קצוצים
170 מ"ל מים
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
שקית אבקת אפיה.

 

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל. את השוקולד שנותר (200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב, 400 ג' שוקולד לבן) מפוררים לחתיכות קטנות יותר ומקפיאים לפחות ל-10 דקות.

מרתיחים בסיר קטן את החמאה, הסוכר, המים ושופכים את הנוזל הרותח על השוקולד הנמצא בקערה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לקערה את הביצים, אחת אחת. לאחר הוספה של כל ביצה מערבבים היטב את תערובת. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה ומערבבים הכל לתערובת אחידה. מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוסיפים לבצק, מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש. אופים כ-20-25 דקות בחום של 160 מעלות

 

עוגת גבינה ופירוריםעוגת גבינה ופרורים .

לבצק:
170 גרם סוכר
330 גרם חמאה
500 גרם קמח
2 ביצים גדולות

לתערובת:
750 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם סוכר
10 גרם ג'לטין מומס במעט מים קרים
500 גרם שמנת מתוקה
מקל וניל/ קליפת לימון (לפי הטעם).

 

אופן ההכנה : 

במיקסר מערבבים את החמאה והסוכר, מוסיפים ביצים ולבסוף את הקמח. מערבבים רק עד שמתקבל בצק. מוציאים מהמיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים.

מוציאים מהמקרר, מרדדים עלה לגודל התבנית (אפשר לקרוץ עם התבנית). את שארית הבצק מרדדים לעלים בגודל תבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, או עד שהבצק נהיה זהוב. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.

מכינים את התבנית:
גוזרים נייר אפיה בקוטר התבנית, מורחים מעט במרגרינה ומניחים את הנייר אפיה. מניחים את העלה בקוטר התבנית, ואת שאר העלים טוחנים במעבד מזון עד לקבלת פירורים.

ממיסים ג'לטין במים קרים ומשרים. במיקסר מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה ונוזלית. ממיסים את הג'לטין במיקרו עד להמסה מוחלטת. עושים השוואת טמפ' עם הגבינה והג'לטין ושופכים את הג'לטין לתוך הגבינה תוך כדי ערבוב. מקציפים שמנת ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. שופכים לתבנית ומפזרים מעל פירורים.

מקפיאים לכ-4 שעות, מוציאים מהקפאה, משחררים מהתבנית בעזרת סמרטוט רטוב, או עם סכין דקה מסביב לעוגה.

במקום הפירורים למעלה אפשר לגוון בפירות טריים או בגנאש שוקולד מריר.

 (צילום: דורעם גונט)עוגת שוקולד ליומולדת

לתבנית מלבנית 34x24 ס"מ):

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
קורט מלח
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח תופח

לציפוי שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה לקצפת.

 

אופן ההכנה :

1. ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל אדים או בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה, ומוסיפים את המלח.

2. בקערה גדולה מקציפים את הביצים והסוכר עד שהתערובת תפוחה מאוד ובהירה (לפחות 5 דקות הקצפה במהירות גבוהה במיקסר חשמלי).

3. מקפלים את השוקולד לתערובת הביצים והסוכר. מקפלים פנימה גם את שני סוגי הקמח, עד שהם נבלעים לגמרי בתערובת.

4. אופים בחום של 180 מעלות, רק עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (כ-30 דקות). מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפיה, כדי שלא תתייבש. מניחים לעוגה להצטנן.

5. מכינים את הציפוי: מחממים את השוקולד והשמנת בסיר קטן או במיקרוגל, עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת אחידה ויוצקים על העוגה. מניחים לציפוי להתקרר לפני שמקשטים את העוגה.

 

יש לכם עוד מתכונים מתוקיםם??

שילחו לנו =]

כניסה ל-
טיפו-פון!
עלי
בגדים לדוגמא
ביקורת על נטליה
סגנונות לבוש
על כל סגנון
לתפור בעצמי
דוגמ.. ולבושיהן
בי.ג''''ניפר לופז
הכנת עץ מחרוזים
ביקורת ברברה מ.
ביקור דנה גרסיה
בי. קליפ ריהנה
בי.קליפ הילארי
טיפים אופנה
טיפים איפור
איפור- תמונות
מומלץ בארון
אביזרים לבגד
גם כלבים באופנה
בי. לבוש ריהנה
טיפוח השיער
טיפוח הגוף
בינו לבינה
שופינג מוצלח!!!
בחירת משקפי שמש
בי.כריסטינה אג.
בי.שאקירה
חזה קטן :/
בחירת בגד ים
הג''ינס המושלם
ציפורנים,לקים..
אנחנו לא פאקצות
בחירת שפתון
בחירת מייקאפ
נעל נוחה וסקסית
שקר שאנו מספרות
תיקים מפורסמים
מחזור/ווסת
מניקור ביתי
הגני על שפתייך
עיצוב הגבות
^-^העיניים ^ -^
פן ביתי
מסכות ביתיות
בובות לגזירה
ליומן-לבנות הכי
מערכות שעות
לוח מבחנים
מתכונים מתוקים
ביל קאוליץ
נעלי עקב
פחד גבהים
אופנת בנות
נקודות..נקודת..
____על נעלי עקב
תחרות האתר מס.1
אנה סנאטקינה
לינדזי לוהן
איפור לחורף 08
בגדי חורף 08
מכנסיי 2008
הכל מתקצר :0
שמלות כלה יפות
שמלות ערב XD
גו אנדר חורף 08
קרייזי לין 2008
לעיצובים 1
לעיצובים 2 כללי
לעיצובים 3 כללי
לעיצובים 3 :)
עיצובים 4
ביוטי קאר
החלקה
העמוד הורוד
מפעל הזמנות
יוליה פארשוטה
פטיטו
דאקוטה וולד : ]
הלבשת בובות
חמוד ומצחיק
פאבריקה זביוזד7
הטרנד של החורף
המראה לסילבסטר
איפור בחורף
שחקניות = ]
טיפוח הצוואר
לפני יציאה
שופינג למתקדמות
לפני קנית איפור
עשי לך מסיכה
הדאודורנט
שיער בקיץ
איפור בסתיו08
כלבים באופנה =]
עיצוב ציפורן
בשמים !
ציפורניים<תחרות
המתלבשות של שנה
בריטני ספירס
בגדי- ים 2008
לפני מסיבה [?!]
תסרוקות :)
גרועות השנה [ע]
סלב שנת 07[א]
וואו!נעליים!
איפור ערב = )
איפור חורף 2
בלינג מפתה
פעם ראשונה בים?
שפשוף נעים
פיג''מות :P
שדה של חורף
צעיפיםם=]
בגד ים פארפקט
סימן השפתיים
צללית חד פעמית
אופנה סביב שעון
משבצותת
כל הג''''אז הזה
ת.אופנה סינית
מלכת יופי-ישראל
מלכת הדרמה
ת.אופנה-ויקטורי
סולט אנד פפה
יחידת סגולה
שושלת מזרחי
ת.אופנה סקסית
לסבו - שיק
פרוות קדושות
אופנת פנטזיה
ת.אופנה סין 2
בואו לקברט :P
אלי סאאב
ממבו גליאנו
הפלאטפורמה
דוגמנית מתחילה
גלי גוטמן החדשה
בינתיים בפריז
קוטור חם
הטרנדי האביב
מעצבי על בתצוגה
התכשיט והצוואר
כפתורים
פסים
דני מזרחי 2008
ג''סיקה סטאם

 
       
 

משחקים חמים משחקים חדשים טיפו כיף
נויורק: הבריחה
אווטאר: מלחמת המבצרי...
הג'נטלמן
הגלדיאטור
זומבים במערב הפרוע
פארק הדינוזאורים
קרב הדינוזאורים הענק...
הבריחה מאי הדינוזאור...
עוד משחקים >>
איש מערות ושמו סאם
נויורק: הבריחה
הג'נטלמן
סקובי-דו והפיראטים 1
הפאוור ריינג'רס: כוח...
מטח פלזמה 2
סקובי-דו והפיראטים 4
סוליטר מצרי
עוד משחקים >>
  • טיפו אישי
  • הרפתקאות מקס
  • וואלה ילדים
  • הפסטיגל
  • משחקי ניק
  • מוגובי
  • טיפו יום הולדת
  • רחלי והשטויות שלה
  • מדברים אהבה עם רומי
  • טיפו פאן
  • טיפו בפייסבוק
  • טיפו קטנטנים


דרגו את האתר !  |   הפוך לאתר הבית שלי  |   הוסף למועדפים  |   דיווח על חומר פוגע באתר  |   תקנון

האתר נצפה:2224  פעמים   |   עודכן לאחרונה בתאריך: 07/06/2008